Skip to content

Asztalos bútor gyártás

Mivel a kárpitos bútorok is a legtöbb esetben favázra épülnek, egy kárpitosnak jó esetben a fához éppúgy érteni kell, mint a szövetekhez. Eleinte kisebb kalandozásnak indult, amikor asztalos ipari megrendeléseket is kezdtünk teljesíteni, mint fürdőszoba szekrény, gardróbszekrény, kandalló párkány stb. de aztán egyre inkább beleszerettünk a valódi fa adta lehetőségekbe, és örömmel gyártunk – kizárólag megrendelésre – egyre több gyönyörűséget. Portfóliónkat – eddigi munkáink galériáját – megtekintve láthatják, hogy igen sokszínű kéréssel találkoztunk, melyek azóta is boldogan díszítik megrendelőink otthonait.

A Bauhaustól az Art Decon át a modern minimál stílusig nagy utat jártunk be és örömmel teljesítjük ezeket a kéréseket is, mindenképpen szem előtt tartva megrendelőink egyedi igényeit, a gyártás mindig hosszas tervezéssel indul, figyelembe véve a tér maximális kihasználását, funkcionalitást és stílust összehangolva. Bútoraink a tömör fától a furnérozott pácolt felületekig többféle technikával készülhetnek, ahol az üveg és fém felületek beépítése is változatos megoldást jelenthet.

Ha van már elképzelése, esetleg egy bátor lépés hiányzik csak a megvalósításhoz, kérjen tőlünk ajánlatot és mi hozzáértő szakértelemmel
segítjük a bútorok megszületését.

Nézzen körül galériánkban: