Skip to content

Bútorszövet

Széles választékban kínálunk több, mint 10.000 féle bútorszövetet – bársonyok, selymek, síkszövetek, zsákszövetek, zseníliák, mintás és egyszínű textilek, finom szőttesek, marhabőrök – melyek minden stílusirányzatnak megfelelnek, legyen az mai modern minimal stílusban gyártott, vagy antik, esetleg az igen kedvelt múlt századi retro bútorok, de még vidéki nosztalgia hangulathoz is találhat nálunk szöveteket.

Üzletünkben forgalmazunk textilbőröket valamint kiváló szennytaszító és impregnált un. AQUACLEAN szöveteket, melyről bármilyen szennyeződés (vörösbor, kávé, ketchup stb.) könnyedén vízzel eltávolítható és még házi kedvenceink karmolását is kiállják.

Az újra kárpitozással megszépülnek bútoraink, nem feltétlenül kell új bútort venni, hiszen a favázat kivéve (bár olykor még azt is megjavítjuk) mindent kicserélünk és újjászületik kezünk nyomán egy fotel vagy ülőgarnitúra. A megújult bútor ismét a lakás fókusz pontjába kerül és új hangulattal tölti be a megszokott szobát.

BB uj web

A bútorszövetek különféle összetételűek lehetnek len, poliészter, pamut, gyapjú, viszkóz. A bútorszövetek kopásállóságát a gyártók a nemzetközi szabványoknak megfelelő MARTINDALE index feltüntetésével jelzik. Akár egy vékony szövésű textilnek is lehet magas kopásállósága a különleges szövési technikáknak köszönhetően, és természetesen fordítva is.

Régebbi „retro” bútorainkat is felfrissíthetjük különböző szövetek kombinációjával, egyazon kollekcióból, de eltérő színekkel vagy mintákkal húzzuk be az ülőfelületet és a háttámla részeket. Nagyobb ülőgarnitúrák esetén is javasoljuk a sok egyszínű nagy felületet megtörni más textúrájú, mintás párnákkal, eltérő szövet használata a karfákon, lábtartókon, izgalmasabbá teszi a bútort.

Nagy választékban kínálunk többféle textilbőrt, melyek a mai modern garnitúrák, ágyfejvégek, étkező székek kedvelt bevonó anyaga. Kínálatunkban megtalálja az UV védelemmel ellátott műbőrök választékát is, melyek hajókra, motorülésekre is alkalmasak. De rendelkezünk orvosi célra használható, fertőtlenítő szereknek is ellenálló klinikai műbőrökkel is.

Üzletünkben folyamatosan bővül kínálatunk, weboldalunkon csak ízelítőt adunk a teljesség igénye nélkül bútorszövet választékunkból.

Gazdag kültéri és beltéri szövetválasztékkal várjuk bemutatótermünkben a Böszörményiúton.

Bútorszövetek már 6000 Ft/m-től.

Bútorszövetet a kárpitostól!

Szakmai tudásunk legjavával textilipari-, kárpitosanyag-, technológia-, kor- és stílus ismeretünkkel segítjük döntését. Egy kis ízelítő:

IMG_1038

Bútorszövet üzlet:

1126 Budapest, Böszörményi út 4.

tel.: (06 30) 2 311 339

Nyitva tartásunk:

Hétfőtől – Péntekig 10.00-18.00

Szombat: 10.00 – 14.00

Vasárnap ZÁRVA