Skip to content

„Emlékszik még rá, milyen volt újkorában?”

A bútorok szerelmeseiként abban hiszünk, hogy a bútor egy hosszú távú befektetés, bútorvásárlásnál ideális esetben egy életre szóló döntést hozunk. Ezért legyen szó, kárpitozásról, vagy új bútor készítéséről, mindig az apró részletekre is kiterjedő figyelemmel és gondoskodással vesszük kezünkbe a ránk bízott bútorokat.

Kárpitos bútorokat vásárolni, készíttetni vagy akár javíttatni bizalmi kérdés. A kárpitos vagy a gyártó részéről becsületbeli ügy, az Önök részéről pedig túl az elsődleges döntéseken, mint a bútor stílusa, mérete, színe vagy az ára, egy bizalmi döntés arról, hogy kiválasszák a megfelelő partnert, akitől a pénzükért majd valóban azt kapják, amit szeretnének. Miért írom mindezt? Mert nem tudom elégszer elmondani, a kárpit mindent eltakar, és nem tudom elfogadni azt, amit ma a piac kínál. A kárpitos bútoroknál a műszaki tartalom rejtve marad. Megnyerő lehet a forma, puha lehet az ülés és láthatják a szöveten, hogy szépen varrták meg a kárpitot, de ez az a minden, amit láthatnak! A lényeg, hogy a műszaki tartalom rejtve marad. A felhasznált anyagok, a réteg rendek betartása, kezdve a \”fa\” váztól, a rugózaton át egészen a párnázat milyenségéig, az láthatatlan marad. Ezért bizalmi kérdés, a kárpitos bútor felújítás vagy gyártás.

Ha egy szóban kéne megfogalmaznom, minőséget ígérünk önöknek. Olyan kárpitos bútorokat, amelyeket megörökölhet majd egy következő generáció.